Ce inseamna AVON
           Bucura-te de toate benefiiciile AVON! 
                                        Alatura-te echipei AVON!  

„Lupta impotriva cancerului la san”  campanie in care AVON este cea mai mare companie care s-a implicat.
 
AVON iti ofera oportuntatea deosebita de afacere, si de un nou stil de viata, daca doresti sa castigi bani, intr-un mod simplu,  inca din prima zi a activitatii tale.
La AVON gasesti produse cosmetice de calitate, de care te poti bucura alaturi de familie si prieteni. Poti sa traiesti si sa lucrezi dupa propriile reguli.
La fel ca fiecare REPREZENTANT AVON si tu poti fi propriul tau sef. Iti vei fixa singur obiectivele, motivata doar de propria ambitie.
La AVON ai prilejul sa devii REPREZENTANT si, in aceeasi zi, sa arati brosura Avon prietenilor, vecinilor si colegilor, sa le iei comenzile si sa castigi bani imediat din aceasta activitate.
Alege sa te dezvolti ca LIDER AVON, bucurandu-te si de alte beneficii inscriind noi Reprezentanti, explicand avantajul AVON si altor persoane, care pot deveni la randul lor REPREZENTANTI, formandu-ti, in acest mod, propria echipa de vanzari care iti va aduce, cu timpul, castiguri importante.

Avantaje  / Beneficii ca REPREZENTANT AVON
-    Inscriere gratuita
-    Materiale gratuite
-    Program flexibil de lucru
-    Premii si programe speciale exclusiv pentru Reprezentantii noi. Vei beneficia, ca nou introdus in sistem, de un program motivational, pe care daca vei reusi sa il indeplinesti, vei primi o multime de bonusuri in produse, 
-    Discount 15-40% din vanzari
-    Card de credit parfumat
-    Telefonie mobila MYAVON MOBILE
-    Coletul este adus la usa in 48 de ore
-    Onorariu suplimentar pentru Liderii AVON
-    Competitii pe tot parcursul anului pentru fiecare campanie.
-    Firma iti va da produsele pe baza de credit (nu platesti nimic atunci cand primesti comanda), ca nou introdus in sistem, creditul tau fiind de 300 lei in primele 2 campanii de activitate, in urmatoarele 2 campanii 450 lei, 6000 lei...
-    Acest sistem de acreditare iti va fi foarte util, pentru ca poti plasa cate comenzi vei dori, in orice zi, in limita creditului de care beneficiezi.
-    Vei avea pagina ta de site, cu ajutorul careia vom plasa comenzile, in orice zi, livrarea urmand a se efectua in termen de 48 de ore, la orice adresa vei dori.
-    Plata facturii se va face, in baza facturii primite in colet, la orice unitate BCR, BRD, CitiBank, Transilvania, posta sau CEC, la termenul scadent scris pe factura (cca 15 zile de la data facturarii).
-    Avon ofera sistemul de garantie 100%, acest lucru insemnand ca orice produs poate fi returnat daca nu indeplineste conditiile solicitate de client.
Te asigur ca avantajele unui Reprezentant Avon sunt mult mai multe, dar ma opresc aici pentru ca pe restul vreau sa te las sa le descoperi singura, devenind Reprezentant AVON, intrand in marea familie Avon, care numara la ora actuala aproape 6 milioane de reprezentanti in intreaga lume.
     Inscrie-te  chiar acum ca  REPREZENTANT AVON, voi veni in sprijinul tau pentru o cat mai buna desfasurare si dezvoltare a acestei afaceri. Nu uita ca 8 din 10 femei folosesc si indragesc produsele Avon pentru accesibilitatea si calitatea lor, si, nu in ultimul rand, pentru ca beneficiaza de consultanta personalizata gratuita din partea reprezentantului Avon ales. 

ContactInscrieri AVON - asistenta online
inscriere AVON


Inscrieri AVON

click aici pentru inscriere reprezentant AVON

Citeste brosura AVON
Instrumentul tau de lucru. Investitia cea mai profitabila a unui reprezentant AVON.Top cautari AVON

reprezentant AVON

  

AVON Romania

  

inscrieri AVON

  

reprezentant AVON Bucuresti  

catalogul AVON

  

inscriere in AVON

  

AVON Bucuresti

  

AVON

  

brosura AVON

    

inscriere reprezentant avon

      

reprezentanti AVON

        

lider AVON

      

vreau sa fiu reprezentant avon

    

inscrieri reprezentanti avon